Badeland

I Badeland er det full fart 362 dager i året! Her finner du blant annet tre vannsklier, den lenste er 50 meter lang! Vannskliebygget er totalrenovert og hele badeanlegget har nytt klima- og avfukteranlegg.

Badeland åpent for alle
Badeland er åpent for alle som vil bade. Det vil si at du ikke må være medlem hos oss for å få tilgang til anlegget. Vi har gratis bading for alle barn under 3 år!

Gratis for medlemmers barn under 16 år!
Er du medlem hos oss, kan du ta med egne barn gratis i Badeland dersom de er under 16 år. Gjelder for inntil 2 barn og ved 12 mnd. medlemskap. Les mer om dette unike tilbudet her…

Badstu, boblebad og dampbad
I Badeland kan du nyte velbehaget av en god nordisk badstu, en tur i dampbadet, boblebadet eller boblesengene. Er du riktig så frisk, får du opp dampen med en kald avrivning i kaldtbadet etterpå! Et eget plaskebasseng er laget for de minste barna. Badeland er laget etter inspirasjon fra de tyske kulturbadene, så her finner du et hyggelig, lite anlegg.

Svømming i bassenget
Bassenget har en egen bane for svømming på hverdager. Her kan du få fin trening! Vi kjører også VannAerobic to ganger pr. uke i høysesongen. I tillegg er bassenget i bruk for ulike grupper ledet av fysioterapeuter fra Active Fysioterapi.

 

 

VIKTIG! Regler for Badeland
Alt opphold i anlegget er på eget ansvar. Badeland har badebetjenter og videovervåking, men foreldre er selv ansvarlig for å holde øye med egne barn. Forøvrig gjelder følgende regler:

 • 1. Alt opphold skjer på eget ansvar.
  2. Naken kroppsvask før man går i badeanlegget er påbudt.
  3. Badetøy under opphold er påbudt. Småbarn må benytte badebleie.
  4. Ta av klokker, smykker o.l.
  5. Barn under 10 år, samt barn som ikke er svømmedyktige skal være under kontinuerlig oppsyn av foreldre/foresatte.
  6. De to store vannskliene kan kun brukes av svømmedyktige barn over 7 år.
  7. Dampbad og badstue har 16 års aldersgrense.
  8. Billetter eller medlemskort skal leveres badebetjent.
  9. Området er videoovervåket av sikkerhetsmessige grunner.
  10. Maks 2 timers opphold.

Priser badeland

Voksne 139,-
Barn under 16 år 115,-
Barn under 3 år Gratis
Badeland + Lekeland (barn u. 12 år) 140,-

 

Grupper
Ved grupper på mer enn 15 personer får man 5,- i rabatt pr. billett. Vi setter stor pris på om man melder fra på forhånd ved besøk av store grupper. Husk at du også kan feire barnebursdag i Badeland. Mange kombinerer Badeland med Lekeland ved bursdager. Vi har eget bursdagsrom til 24 barn.

Gratis for medlemmers barn under 16 år
Medlemmers barn under 16 år bader gratis. Gjelder inntil 2 barn og ved 12 mnd. medlemskap. Les mer om familiemedlemskap her…

Lekejungel & Barnepark

Barna har det så morsomt i Lekeland, at de drar med seg foreldrene på trening! Her er det stor Lekejungel, barneparkering i småbarnsavdeling, bursdagsrom og Nintendo Game Cube avdeling.

Barneparkering i småbarnsavdelingen

I barneparkeringen kan medlemmers barn fra 3 mnd. til 7 år boltre seg mens du er på trening. Her er det lekebiler, lekehus, ballkasse og mye mer. Våre dyktige barnepassere tar seg av barna dine. 

4-etasjes Lekejungel
I Lekejungelen kan barna klatre, skli og utforske det fire etasjes store lekeapparatet. Her stimuleres de motoriske ferdighetene samtidig som barna har det morsomt. Lekejungelen er beregnet for barn 3 til 12 år. Alle medlemmers barn 7 til 12 år går gratis i Lekejungelen.

Regler for bruk av Lekejungel:
1. All bruk er på foreldre/foresattes ansvar.
2. Foreldre/foresatte passer selv på barna.
3. Aldersgrense 3 til 12 år.
4. Skotøy er forbudt.
5. Brukere må ha rene hender.
6. Mat og drikkevarer er forbudt.
7. Maks 2 timers opphold.

Nintendo Game Cube
For de litt større barna har vi også et tilbud: En Nintendo Game Cube avdeling med spillemaskiner for barn. Dette gir fin variasjon i leken. Barnevaktene våre passer på slik at barna veksler til annen mer fysisk aktivitet med jevne mellomrom.

Bursdagsrom
Lekeland har eget bursdagsrom med plass til inntil 24 barn. Her kan du feire barnebursdag, gjerne kombinert med en tur i Badeland. 

Åpningstider

Åpningstider i Lekejungelen (ubetjent):

Mandag til og med fredag: kl 09.00 til kl 20.00

Lørdag : kl 09.00 til kl 18.00

Søndag: kl 11.00 til kl 18.00

Se Barneparkens åpningstider ved å klikke her

Priser

Medlemmers barn GRATIS
Ikke-medlemmers barn kr. 85,-/barn
Foresatte GRATIS
Bursdagsbarn: GRATIS
Bursdagsgjester: 85,- /barn (også medlemmers barn)

Kombinasjonsbillett Badeland + Lekeland kr. 140,-/barn u. 12 år.