Bestill Gratis Trening

På Active Family kan du teste ut produktet vårt gratis gjennom en uforpliktende prøvetime!

 

Du bestemmer selv om du bare ønsker å trene på egenhånd, en omvisning i fasilitetene, en treningsøkt på styrke- og kondisjonsavdelingene med treningsveileder eller en time på gruppetreningen. Velger du en prøvetime der du trener på egenhånd kan du komme innom og prøve når som helst i bemannet tid.

Til prøvetimen i treningsavdelingene er det fint om du stiller med lett og behagelig tøy og har på deg sko som er beregnet til innendørs bruk.

Vi ønsker deg velkommen til en gratis og uforpliktende prøvetime på vårt treningssenter. På den måten får du testet ut hva vi har å tilby og se om du vil trives hos oss.

Ønsker du å bestille en gratis prøvetime med en treningsveileder har vi to alternativer, som må bestilles på forhånd:

Alternativ 1: Treningsveileder setter opp et program på styrke og kondisjonsavdelingen etter dine ønsker og behov.

Alternativ 2: Du får en omvisning på senteret av en Personlig Trener etterfulgt av en gratis test hvor du kan velge mellom kondisjonstest, eller kroppskomposisjonstest. Dette tar cirka 30 minutter. Deretter kan du trene gratis på treningsapparatene, eller være med på en av våre flotte gruppetimer (ledig plass).

 

Prøvetimene er gratis og helt uforpliktende.

NB! Kun en veiledertime per person per år!

Fyll ut kontaktskjemaet under, og vi vil forsøke å etterkomme ønsket ditt om tidspunkt. Du får et svar av oss så raskt som mulig, og senest innen 24 timer mandag til fredag.

Du kan selvfølgelig også ringe oss på telefon 33 34 59 00 eller sende en e-post på post@activefamily.no.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.