[vc_row type=»vc_default» css=».vc_custom_1535731080871{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 60px !important;}»][vc_column][ultimate_heading main_heading=»Bursdag» heading_tag=»h1″ spacer=»line_with_icon» spacer_position=»bottom» line_height=»3″ line_color=»#92eb4f» icon=»icomoon-material-24×24-child_friendly» icon_size=»32″ line_width=»120″ spacer_margin=»margin-bottom:60px;»][/ultimate_heading][vc_row_inner content_placement=»middle»][vc_column_inner width=»1/2″][vc_column_text]

Barnebursdag 

 

På Active kan du feire barnebursdag som barna elsker! Vi har eget bursdagsrom i Lekeland med plass for inntil 24 barn. Badeland er også svært populært for barnebursdager. Og har man god tid sender man barna først i Badeland, deretter i Lekeland.

Hvis du eller dine barn skal ha bursdag så kan dere laste ned bursdags invitasjon her: Bursdags invitasjon

 

For deg som tenker på å arrangere bursdag:

Bursdag i Lekeland
Vi har eget bursdagsrom beregnet på inntil 24 barn. Barna får i tillegg tilgang til den 3-etasjes Lekejungelen. Bursdagsbarnet går selvfølgelig gratis! Bursdagsrommet er beregnet på selvbetjening, så ta med asjetter, drikkebeger, bestikk, duker o. l. Leier av bursdagsrommet er selv ansvarlig for å rydde lokalet.

Bursdag i Badeland
I Badeland kan man feire barnebursdag mandag til fredag. Her er det sitteplass for inntil 10 personer. Ta med egen kake, asjetter, drikkebeger, bestikk osv. men husk at det ikke er lov med knuselig glass inne i Badeland. Bursdagsbarnet går selvfølgelig gratis!

Ta med mat selv. NB! Må være ferdig tilberedt!

Priser
Vi tar ingen leie for lokalet, men man betaler pr. barn. Bursdagsbarnet er gratis, likeså voksne hjelpere/foreldre. Medlemmers barn har samme pris som ikke-medlemmers barn.

Bursdag i Lekeland: 85,-/barn
Bursdag i Lekeland + Badeland: 175,-/barn
Bursdag i Badeland: 135,-/barn og 159,-/badende voksen

Bestilling
Du kan henvende deg i resepsjonen eller ringe oss på telefon 33 34 59 00 for bestilling av barnebursdag. Vi har utarbeidet en postkort-invitasjon som barnet kan dele ut til sine gjester. Dette fås ved henvendelse i resepsjonen etter bestilling. Du kan også laste ned invitasjonen og printe ut selv her etter bestilling….

Ferdige postkort invitasjoner til barnebursdag får du i resepsjonen
Gratis postkortinvitasjoner til bursdag får du i resepsjonen.

Regler
Vi setter stor pris på at foreldre/ansvarlige for bursdagen setter seg inn i bruksreglene for Lekejungel og Badeland, og orienterer sine bursdagsgjester om dette:

Regler for bruk av Lekejungel:
1. All bruk er på foreldre/foresattes ansvar.
2. Foreldre/foresatte passer selv på barna.
3. Aldersgrense 3 til 10 år.
4. Skotøy er forbudt.
5. Brukere må ha rene hender.
6. Mat og drikkevarer er forbudt inne i lekejungelen

Regler for Badeland:
Badeland har badebetjenter og videovervåking, men foreldre er selv ansvarlig for å holde øye med egne barn. Forøvrig gjelder følgende regler:
1. Alt opphold skjer på eget ansvar.
2. Naken kroppsvask før man går i badeanlegget er påbudt.
3. Badetøy under opphold er påbudt. Småbarn må benytte badebleie.
4. Ta av klokker, smykker o.l.
5. Barn under 10 år, samt barn som ikke er svømmedyktige skal være under kontinuerlig oppsyn av foreldre/foresatte.
6. Vannsklier kan kun brukes av svømmedyktige barn over 7 år.
7. Dampbad og badstue har 16 års aldersgrense.
8. Billetter eller medlemskort skal leveres badebetjent.
9. Området er videoovervåket av sikkerhetsmessige grunner.

Velkommen til en fin bursdagsfeiring![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/2″][vc_single_image image=»2497″ img_size=»large»][vc_single_image image=»174″ img_size=»large»][vc_single_image image=»2498″ img_size=»large»][vc_single_image image=»177″ img_size=»large»][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=»vc_default» full_width=»stretch_row» equal_height=»yes» content_placement=»middle» css=».vc_custom_1535730632322{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 45px !important;background-color: #26cdff !important;}»][vc_column][vc_row_inner content_placement=»middle»][vc_column_inner width=»2/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]