Bestill gratis trening

På Active Family kan du teste ut produktet vårt gratis gjennom en uforpliktende prøvetime!

Du bestemmer selv om du bare ønsker en omvisning i fasilitetene, en treningsøkt på styrke- og kondisjonsavdelingene med treningsveileder eller en time på gruppetreningen. Etterpå kan du ta deg en tur i Badeland.

Til prøvetimen i treningsavdelingene er det fint om du stiller med lett og behagelig tøy og har på deg sko som er beregnet til innendørs bruk.

Vi ønsker deg velkommen til en gratis og uforpliktende prøvetime på vårt treningssenter. På den måten får du testet ut hva vi har å tilby og se om du vil trives hos oss. Fyll ut skjema nedenfor!

Vi har to alternativer på prøvetimer, som kan bestilles på forhånd:

Alternativ 1: Treningsveileder setter opp et program på styrke og kondisjonsavdelingen etter dine ønsker og behov. Prøvetimen tar ca 60 minutter. Deretter får du en herlig gratistur i Badeland, dersom du ønsker det.

Alternativ 2: Du får en omvisning på senteret  av treningsveileder etterfulgt av en gratis test hvor du kan velge mellom kondisjonstest, eller kroppskomposisjonstest. Dette tar cirka 30 minutter. Deretter kan du trene gratis på treningsapparatene, eller være med på en av våre flotte gruppetimer (ledig plass).

Prøvetimene er gratis og helt uforpliktende. NB! Kun en prøvetime per person per år!

Fyll ut kontaktskjemaet under, og vi vil forsøke å etterkomme ønsket ditt om tidspunkt. Du får et svar av oss så raskt som mulig, og senest innen 24 timer mandag til fredag.

Du kan selvfølgelig også ringe oss på telefon 33 34 59 00 eller sende en e-post på post@activefamily.no.