Rolige Timer
Lette Intensitet
Middels Intensitet
Hard Intensitet
Nivå tilpasset individuelt
Sykkel

COREBAR HIT

Core
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

COREBAR HIT – High Intensity Training og er den ultimate intervalltreningstimen for deg som er godt til svært godt trent. Dette er et fyrverkeri av en time med høyt tempo og fengende musikk samtidig som den er enkel å følge. Gjennom hele timen brukes COREbaren™, en vektet bøyd treningsstang som gjør at vi har ekstra fokus på kjernemuskulatur under treningen. Varighet 30 min/40 min.

God Morgen Active

Beautiful sunset view from the water ship. the concept of tourism, vacation,travel and lifestyle. the sun hovered over the horizon and soon will disappear behind it.
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

God Morgen Active – er en time for de som ønsker og trene før man går på jobb. 45 min med utholdenhet og styrke. Passer for alle.

Langintervall 

Spinning time
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Langintervall – Nivå tilpasses individuelt. Har intervaller på 5-15 min. For de som liker utholdenhet, og som eventuelt vil bruke dette i lengre sykkelritt, eller bare vil trene for utholdenheten sin skyld.

CXWorx

Corebar
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

CXWorx -Den perfekte timen for å få veltrente mage- og ryggmuskler. Gjennom dynamisk trening for mage, rumpe og rygg, kommer dette programmet til å få deg til å kjenne deg sterk og veltrent.

Styrke 30 

Styrkeavdeling
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Styrke 30 – 30 min for deg som bare vil ha en kort treningsøkt, eller som vil trene litt styrke etter f.eks. en spinningtime.

Mobilitet

Screenshot 2019-03-08 11.24.54
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Mobilitet – Dette er en treningsøkt med hensikt på økning av generell mobilitet på både muskler og ledd. Øker både bevegelsesutslaget og fleksibiliteten.

Dette passer for alle, men spesielt for de som har en stillesittende jobb.

Fin restitusjon etter tung trening.

GT Core/Compact

Group Traning
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

GT Core/Compact – GT Group Training, er en effektiv treningsform hvor du ved hjelp av strikker medforskjellig motstandskraft jobber med hele kroppen. Du vil jobbe med å byggestabilitet, styrke og funksjonalitet. Du vil på en trygg måte bli veiledet gjennom hverøvelse, slik at øvelsene blir utført riktig.

GT

Group Traning
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

GT Group Training – en effektiv treningsform hvor du ved hjelp av strikker med forskjellig motstandskraft jobber med hele kroppen. Gjennom økten vil du jobbe med å bygge stabilitet, styrke og funksjonalitet. Du vil på en trygg måte bli veiledet gjennom hver øvelse, slik at øvelsene blir utført riktig.

GT Power

Group Traning
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

GT Power – GT Group Training, er en effektiv treningsform hvor du ved hjelp av strikker medforskjellig motstandskraft jobber med hele kroppen. Du vil jobbe med å byggestabilitet, styrke og funksjonalitet. Du vil på en trygg måte bli veiledet gjennom hverøvelse, slik at øvelsene blir utført riktig.

TRX 30/55

TRX Slyngetrening
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

TRX – Effektiv stryketreningstime i slynger. Fokus overkropp. Jobbing i 3 x 30 sek pr. øvelse. Kan kjøres for seg selv, eller kan passe å kombinere med en sykkeltime eller en annen type kondisjonstime før eller etter.

Step/Step Styrke 

Steptimer
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Step/Step Styrke – er en fengende time hvor man går opp og ned på stepkasser. Pulsen stiger i takt med varierte trinn og trinnkombinasjoner, forbrenningen settes i høygir og man trener legger, lår og rumpe. Dette er en effektiv time som tilpasses slik at alle henger med.

Step2

Tabata 45
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Step2 – er en fengende time hvor man går opp og ned på stepkasser. Pulsen stigeri takt med varierte trinn og trinnkombinasjoner, forbrenningen settes i høygir og en toner legger, lår og rumpe. Dette er en effektiv time som passer for deg som har trent step før. Vi bygger blokk for blokk og setter disse sammen. En middelsavansert time.

Hiit Cycle

Spinning time
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

HIIT Cycle – en kort og energisk time hvor vi jobber i ca 35 min med intervaller der vi presser våre fysiske grenser. Timen inneholder intense intervaller på mellom 10-90 sek hvor du jobber så hardt/raskt du klarer for så å roe ned slik at du er klar for neste intervall. Du gir max ytelse på kort tid og kan forbrenne kcal opp til flere timer etter timen.

Selve timen varer i ca 55 min (ca 15 min oppvarming og så 10 min nedtrapping), men selve intervallene er på ca 35 min

Bøy & Tøy

Young Woman Doing Yoga Meditation and Stretching Exercises. Stock photo.
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Bøy og Tøy – en halvtime med ren stretching og uttøying fra topp til tær. Kan anbefales en lett oppvarming på forkant.

BootCamp 

Bootcamp
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

BOOTCAMP – Intervalltrening basert på stasjoner med TRX, kettlebells, Synrgy 360, step-kasser, boksesekk mm. Timen starter med gjennomgang av dagens stasjoner, deretter kjøres kort oppvarming før selve intervalltreningen.

BodyCombat

BRAND_IMAGE_SS16_BODYCOMBAT_7
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

BodyCombat –  en time fra Les Mills med innslag fra ulike kampsporter som kickboksing, muy thai og brasiliansk jiu-jitsu. Denne timen passer for både kvinner og menn som ønsker en sterk og definert overkropp, men også forbedret kondisjon.

Gravid i Basseng

Gravid i Basseng
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

GRAVID I BASSENG – Trening for gravide i basseng med fysioterapeut fra Active Mamma. Deltakelse krever rekvisisjon fra lege. Info og påmelding til kristin@activemamma.no. Gratis bassengavgift for medlemmer, selvfølgelig!

Bassengtrening 

A group of three multi-ethnic women standing in a swimming pool holding dumbbells used for water aerobics.  They are taking a break from their exercise routine, laughing hysterically.
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

BASSENGTRENING – Trening for deg med muskel- og skjelettlidelser med rekvisisjon fra lege. Ledes av fysioterapeut fra Active Fysioterapi. Info og påmelding til Active Fysioterapi på telefon 33 32 36 70. Gratis bassengavgift for medlemmer, selvfølgelig!

BodyBalance

Bodybalance-Andreas
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

BODYBALANCE – Perfekt trening for kropp og sjel med elementer fra yoga, pilates, stretching og Tai Chi. Du får løst opp stive muskler og kroppen blir sterkere og mer smidig

BodyAttack

BRAND_IMAGE_SS16_BODYATTACK_5
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

BODYATTACK – en enkel, høyintensiv intervalltrening med aerobic-øvelser, kombinert med styrke og stabilitetsøvelser. Energisk instruktør og kraftfull musikk motiverer alle til å nå sitt mål, enten du er nybegynner eller har trent lenge.

BodyPump

BRAND_IMAGE_SS16_MALL_BODYPUMP_6
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

BODYPUMP – Tradisjonelle styrkeøvelser med mange repetisjoner som øker muskelstyrken og forbrenningen. Her tilpasses nivået individuelt etter hvor mye vekter du legger på. Energisk og effektiv time med drivende musikk.

ZUMBA

one caucasian woman cardio dancers dancing fitness exercising excercises in studio isolated on white background
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Zumba – Join the party! Zumba er et dans- og treningsprogram basert på latinomusikk. Koreografen og trinnene er enke, så det er en time som passer alle. En kombinasjon av kondisjonstrening, balanse og fleksibilitet, og humøret bare stiger underveis!

Kondis

Senior couple exercising in gym
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

KONDIS – Timen for deg som vil trene opp kondisjonen fra grunnleggende nivå eller som vil holde kondisjonen ved like. Konseptet er enkle trinn og lett til moderat intensitet.

CORE M/BALL 

Woman practicing stomach muscles at home, horizontal
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Core M/BALL – Styrke og balanse med vekter og baller. Vi avslutter med god uttøying og avspenning.

Activeslide 

Woman sitting on an exercise mat in the gym, high angle view
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Activeslide – er en treningsform der du bruker fire små matter med lav friksjon for å gjøre en rekke ulike øvelser. Ved hjelp av egen kroppsvekt kontrollerer du hvor tungt du jobber ved å skli kortere lengre ut fra utgangspunktet. Catslide erintensiv styrketrening som utfordrer hele kroppen. Aller mest må du jobbe medkjernemuskulaturen (coremuskulatur) som er de dype rygg og magemusklene. Disse musklene er viktige for god kroppsholdning, god balanse og rett og slett for  åkjenne seg sterk. Passer for alle. Anbefaler at du kommer ferdig oppvarmet.

Active Kids 

Group of happy kids, 5-6 years old girls and boys, doing side bending exercises in gym
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Active Kids – En time for ditt barn mens du kan trene selv. Passer for barn i alderen 8 – 12 år. Vi skaljobbe med mobilitet, styrke ved bruk av egen kroppsvekt, mye lek og varrierttrening.

YOGA

A multi-ethnic group of adult women are indoors at a health center. They are all wearing grey athletic clothing. An Asian woman is in focus, and she is laughing while stretching to touch her toes.
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

YOGA – For nybegynnere og øvede. Solhilsen A og B, stående og sittende og avspenningsøvelser. Fokus på flow og noe individuell oppfølging.

Spinning 

spin-pics
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Spinning – Underholdende gruppetrening på sykkel hvor nivå tilpasses individuelt. “Kortintervall” har intervaller på inntil 4 minutter. “Langintervall” har intervaller på 5-15 min. “4×4” har fire intervaller på 4 minutter. Dette er ideell trening for å øke oksygenopptaket. “Langkjøring 90”: God, lang oppvarming. Deretter en sykkeløkt hvor pulsen ligger relativt flat på pluss/minus 70% av makspuls. Økten brukes for å få mengdetrening i beina, og inneholder ingen intervaller. “Sykkel Vario”– innholdet i denne økten vil, fra gang til gang, variere mellom langintervall, kortintervall, styrketråkk mm. Alle timer merket med hjertesymbol kjører pulssystemet VismoX (frivillig). Her kan du anonymt følge egen puls på skjermen foran og se hvilken treningssone du ligger i.

Spinn intervall 4X5

Spinning
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Spinn Intervall 4×5 – Intervalltrening med fokus på moderat utholdenhet og styrke i bein

Pyramide intervall

spin-pics
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Pyramide Intervall – Passer for alle. Her justerer du intesiteten etter hvor god form du er. Så er du enten dårlig, medium eller bra trent så er dette en time for deg.

MRL 

Low section of friends doing aerobics using stair stepper in gym. Horizontal shot.
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

MRL – Time som passer for alle. Enkel oppvarming etterfulgt av oppstrammende styrketrening spesielt for mave, rumpe, lår.

AquaFit

A multi-ethnic group of adults and senior adults are taking a water aerobics class in a public pool together. They are holding floating weights are are moving their arms.
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

AQUAFIT – Effektiv trening i vann, hvor mange av øvelsene fra aerobic brukes for å få god treningseffekt uten å belaste kroppen for mye. Passer for alle.

Kondis

Senior couple exercising in gym
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

KONDIS – Timen for deg som vil trene opp kondisjonen fra grunnleggende nivå eller som vil holde kondisjonen ved like. Konseptet er enkle trinn og lett til moderat intensitet.

HIIT Cardio 

Silje2
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

HIIT Cardio – er en intens kondisjonstrening på 45 minutter. Det er en eksplosiv timesom er laget for å forbrenne fett og forbedre atletiske evner. Denne timen brukerkun kroppsvektøvelser.

Body Jam 

_DSC3676
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

Body Jam – Les Mills BODYJAM er en danseklasse som utfordrer deg på kondisjon, pust ogflotte bevegelser til den nyeste musikken. Her danser du samtidig som kondisjonenfår seg en real omgang.Er dans den treningsformen du liker best? Les MillsBODYJAM? er en danseklasse der du, uten at du tenker over det, trener opp bådekondisjon og koordinasjon.

Body Jam 

Group of women in dance fitness class.
Styrke
Kondisjon
Koordinasjon

SAMBAMIX – er en dansetime med varierte brasiliansk dans/rytmer med glad musikkog herlig bevegelse. Samba er en morsom og livlig dans/rytme fra Brasil og SambaAxé er en moderne variant av solodansen — veldig spretten med elementer avaerobic, samba axé er alltid i endring. Vanligvis vil dansen starte sakte og gå videretil et raskt tempo.