Hygiene på treningssenter 

 

Hvis du har en treningsrutine som en del av hverdagen, så kan du gi deg selv en klapp på skulderen! Det er en god måte å opprettholde både psykisk og fysisk helse. Men, legger du like mye vekt på treningshygienen som du gjør med treningsformen? Hvis ikke, så kan du utsette deg selv og andre for infeksjoner. God gym hygiene er bra for å unngå spredning av ulike virus og bakterier, samtidig viser du at du tar hensyn til andre medlemmer på senteret.

Ifølge en britisk studie fra Nuffield Health, viste det seg at 74% sier at de har lagt merke til andres dårlige hygienevaner, som for eksempel å ikke vaske og tørke utstyr etter bruk. Det ble også funnet at 18% innrømte at de hadde gått på trening til tross for sykdom.

 

Her har du noen tips til å få en god gym hygiene:

  • Hold ting rent. Vi anbefaler deg å vaske hender mellom hver avdeling du skal inn til. For eksempel: du varmer opp med cardio før du går til vektene – vask hendene etter cardio. Det gjelder ikke selvfølgelig kun hendene, men også utstyret. Vi har desinfiserings sprayer rundt omkring på senteret. Når du er ferdig med det du har brukt (vekter/matte/benk/treningsmaskin/etc) – spray det og tørk over med papir.
  • Rengjør treningsutstyret ditt. Legg vekthanskene dine i vann med såpe etter bruk, ta en sveip i gymsekken din, vask klærne dine og tørk skoene lett over med en våt klut med såpe.
  • Vannflaske. Hold øye med vannflasken din, og vask den etter bruk.
  • Syk? Ta en hviledag. Du utsetter andre for bakteriespredning. Dersom du har et behov for å bevege på kroppen, gå en tur i skogen.

I disse tider er det mye informasjon ang virus og smitte. På Active henger det plakater med informasjon. I tillegg til det, har det blitt lagt ut flasker med antibac. Vi oppfordrer våre kunder til å lese plakatene som er blitt hengt opp. Disse har blitt levert til oss av Færder kommune.

 

Er det noe du lurer på, så ta kontakt med Active gjennom https://activefamily.no/kontakt-oss/  eller kontakt oss på Facebook.

 

Ha en fin økt og ta hensyn til hverandre.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment