Ledig stilling

Active Family og Active Hotel teller totalt rundt 70 ansatte til enhver tid, og er kjent for å ha et positivt og godt sosialt miljø med spreke medarbeidere. Bli en del av oss du også!

Hvilende Nattvakt

Vi har ledig stilling som hvilende Nattvakt med ca 3 netter i uka på Active Hotel som ligger på Nøtterøy. Du må være selvstendig, pålitelig, utadvendt, og en ryddig person.

Dersom dette er noe for deg sender du straks søknad med cv og vitnemål til: berit.sofie@activehotel.no

 

 

Vi trenger nye instruktører og Personlig Trenere.

Vi trenger nye instruktører og Personlig trener  med god erfaring.

Ønsker du en jobb hvor du kan motivere og underholde en gruppe mennesker som vil trene og ha det gøy? Da kan dette være jobben for deg! Jobben krever at du er kreativ, selvstendig og utadvendt.

Vi er et gruppetreningsteam med 30 flotte og dyktige instruktører, i tillegg  ønsker vi å utvide vår Personlig Trener Team. Vi tilbyr jevnlig tilbud om utdanning og sertifisering i ulike konsepter. Bli en del av vårt aktive og positive miljø! Send inn din søknad med CV på e-post snarest til berit.sofie@activefamily.no.

 

Active Family er et 3000 m2 stort treningssenter med apparattrening, gruppetrening, Badeland, Lekeland og solarier. Active Hotel er et lite og hyggelig hotell vegg i vegg med 65 rom, kurs- og konferansefasiliteter, samt frokostservering i en hyggelig restaurant. Overnattingsgjester på hotellet har fri tilgang til treningssenter (ledige timer), Badeland og Lekeland.

Som ansatt hos oss har du også gode fordeler ved bruk av fasilitetene. Dette får du vite mer om på intervju.

 

Åpen søknad
Active Family har fortløpende behov for ansatte, så er du interessert i å jobbe hos oss, send gjerne en åpen søknad på e-post til berit.sofie@activefamily.no med en beskrivelse av deg selv og vedlagt CV, så tar vi kontakt med deg hvis det skulle være behov.

 

Active Family AS

PB 188, Teie
3106   NØTTERØY
Norge
Telefon: 33 34 59 00
Telefaksnummer: 33 39 95 50
E-post: post@activefamily.no 
Nettside: www.activefamily.no