[vc_row][vc_column][vc_single_image image=»1581″ img_size=»large» alignment=»center»][vc_column_text]

Ledige stillinger

Active Family teller totalt rundt 50 ansatte til enhver tid, og er kjent for å ha et positivt og godt sosialt miljø med spreke medarbeidere. Bli en del av oss du også!

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Active Family AS ser nå etter en ansvarsbevisst person til stillingen som Badebetjent på Active Family.

Active Family AS ser nå etter en ansvarsbevisst person til stillingen som Badebetjent på Active Family. Du må være fylt 18 år, ha teknisk innsikt, være systematisk, ansvarsfull og ha god ordenssans, samtidig som du også er interessert i det badetekniske og evner å lære fort.

Dagtid fra kl 08:00 – 12:00(14:00)

Ansvarsområder / Arbeidsoppgaver:

  • Teknisk vedlikehold
  • Behandling av vannprøver
  • Høytrykksspyling av badeanlegg og dusjanlegg
  • Generelt renhold garderober
  • Passe på medlemmer og gjester til Badeland.
  • Stillingen medfører en god del renhold

Dersom du føler at du er rett person, søker du straks til : patrick@activefamily.no og legger ved vitnemål og eventuelt attester.[/vc_column_text][vc_column_text]

Vikariat Resepsjonist

Active Family AS ser nå etter en dyktig person til stillingen som Resepsjonist. Du må være fylt 20 år, blid og positiv, systematisk og ansvarsfull. Samtidig er det også en stor fordel om du trener aktivt selv, og er opptatt av å ha en god livsstil.
Stillingen er hovedsakelig som vikar ved behov, men det er også noen faste vakter. Dette innebærer at det kan være behov for jobbing både på dagtid og kveldstid, samt helger.
Ansvarsområder / Arbeidsoppgaver:
· Betjene kunder til treningssenter og badeland
· Betjening av kiosk/kasse
· Påfyll av varer
· Arkivering
· Betjening av telefon i resepsjon
· Renhold i garderober
· Holde orden i resepsjonsområdet
Høres dette ut som en jobb for deg, send inn søknad og CV til:
patrick@activefamily.no

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Xtrasvakt til Active Family 

Active Family med Badeland søker nå etter personer til stillingen som  Xtravakt.

Grunnet Covid 19 trenger vi Xtravakter til Renhold og sterilisering av utstyr og overflater på sentret, i tillegg til generell vask av garderober osv.  Xtravaktene skal også hjelper til i kiosken, og de skal passe på at kundene våre holder Corona reglene. 

Dersom du er interessert send straks din søknad med vitnemål til: patrick@activefamily.no[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Personlig Trener

Som Personlig Trener vil du jobbe selvstendig, og tett på medlemmer som er på forskjellige stadier i livet. Du vil bistå med kunnskap om riktig løfteteknikk, skadeforebyggende trening, treningsglede, motivasjon og være en viktig støttespiller i veien mot en sunn og god livsstil.

Ønskede kvalifikasjoner:
-Sertifisert PT utdanning
-Erfaring fra styrke- og kondisjonstrening
-Erfaring fra å lede PT-grupper
-Tilleggskurs og kompetanse er et pluss
-Være en god menneskekjenner og samtalepartner
-Selvstendig og ansvarsbevisst

Om arbeidsgiveren

Active Family er et 3200 kvadratmeter treningssenter med eget badeland, hvor vi har trening i 9 avdelinger, over 3 etasjer. Vi har et bredt treningstilbud, med noe som passer alle, samt et meget godt gruppetreningstilbud. I januar 2019 åpner vi også en ny avdeling for funksjonell trening, med blant annet innendørs løpebane!

Hvis dette er av innteresse kontakt Patrick Linhagen.

E-post: patrick@activefamily.no

Mobil: 92455515

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]