Bestill uforpliktende medlemsrådgivning

På Active har vi et komplekst tilbud når det gjelder trening og velvære. Derfor har vi medlemsrådgivere her på huset. Dette er for å hjelpe til med å velge det riktige medlemskapet for akkurat deg og din familie. Funksjonen av dette vil være at din første opplevelse ved vårt senter, blir personlig og tilrettelagt.

Personlig Helseplan

1 – 2 – 3 – LIVSSTIL!

Over 80 % av Norges befolkning går under kategorien lite eller ikke aktiv. Dette er noe mange ikke forstår, da stort sett alle forstår viktigheten av å holde seg i form. Problemet mange sliter med er å finne riktig tilbud som passer og som motiverer over tid. De fleste har lyst til å komme i gang, men trenger bare et spark bak for å vite hvor man starter. Og så er det mange som har en eller annen plage som gjør at vi ikke helt vet hva vi kan gjøre uten å forverre situasjonen. Derfor ønsker vi å kartlegge alle våre nye medlemmer / og evt. eksisterende medlemmer slik at du er sikre på at alle får en trygg og god start, med riktig treningstilbud og riktig hjelp.

En personlig helseplan innebærer at du sammen med en medlemsrådgiver går igjennom en kartlegging. Dvs. at vi ser på din helsesituasjon, dine mål, interesser etc. for at vi skal kunne tilby deg det treningstilbudet som passer deg, og som motiverer deg. Bredden på våre tilbud når ut til de aller fleste. Lav-terskel-tilbudet har stadig økt, men samtidig har vi økt satsingen på de som har kommet noe videre og/eller satser aktivt. Uansett mål, så finner vi det tilbudet du motiveres av, og treningen skjer med folk som du kan relatere deg selv til.

Det er viktig for oss at du trives og føler deg vel. Derfor har vi et ujålete og inkluderende miljø, som passer best for deg som har større fokus på trivsel enn på å ha de dyreste og mest tettsittende klærne.

Et sunt og trivelig miljø, med variasjon og kvalitet i tilbudene fører til økt sannsynlighet for at du vil klare å få fysisk aktivitet inn som endel av ukesplanen din. Og husk at dette er din viktigste prioritering. Fysisk aktivitet er den beste medisinen for en bedre helse for de aller fleste av oss.

Bestill i dag, og du vil bli kontaktet av en av våre dyktige medlemsrådgivere. Vi vil da sette av 1 time til deg, for å hjelpe deg i gang med treningen og for at du vil nå dine nåværende og fremtidige målsetninger.

Fyll ut kontaktskjemaet under, og vi vil forsøke å etterkomme ønsket ditt om tidspunkt. Du får et svar av oss så raskt som mulig, og senest innen 24 timer mandag til fredag. (melding i kontaktskjema må ikke, men kan om ønskelig fylles ut)

Du kan selvfølgelig også ringe oss på telefon 33 34 59 03 eller sende en e-post på team@activefamily.no

NB: Medlemsrådgivning er uforpliktende og kostnadsfritt.

Familiemedlemskap

Active Family er et familiesenter med et bredspektret tilbud til alle generasjoner. Ta med deg barna under 16 år til GRATIS bading, eller tegn et prisgunstig familiemedlemskap dersom barn/ektefelle/samboer også ønsker å trene!

Vi tør påstå at vi har et familietilbud som savner sidestykke i Norge. Hos oss har nemlig alle generasjoner et tilbud. Mens foreldrene benytter treningsavdelingene, kan barna boltre seg i Badeland og Lekeland.

Medlemmers barn under 16 år får gratis tilgang til Badeland alle dager hele året. Tilbudet gjelder inntil 2 barn per kontrakt, og hvor voksen/forelder har 12 mnd. hovedmedlemskap (kontant eller autogiro). Les mer om det nye tilbudet her…

Slik fungerer familiemedlemskapet:
En voksen i familien har et hovedmedlemskap (549,-/mnd), mens samboer/ektefelle eller barn over 16 år i samme husstand kan knyttes til medlemskapet til en rabattert pris (329,-/mnd). Familiemedlemskap gjelder 12 mnd. avtale. NB! Kun en innmeldingsavgift per familie! Innmeldingsavgiften bortfaller ved kontant betaling.
Her er oppsummert noen av fordelene familier har hos oss:

 • Medlemmers barn (inntil 2 barn per kontrakt) under 16 år kan gratis benytte Badeland hele året
 • Medlemmers barn over 10 år OG som er svømmedyktig får eget medlemskort og kan benytte badeanlegget alene.
 • Medlemmers barn 3 mnd. til 6 år (frem til de fyller 7 år) kan benytte gratis barnepass til bestemte tider.
 • Medlemmers barn 7 til 10 år kan benytte Lekeland gratis på eget ansvar.
 • Dersom medlemmers barn har lyst til å trene kan de knyttes til et familiemedlemskap til en rabattert pris. Vi har 13 års aldersgrense for å benytte gruppetrening, og 15 års aldersgrense på apparatavdelingen.
 • Gravide får fryst sitt medlemskap inntil 3 mnd. etter termindato. Ved sykdom av varighet utover 1 mnd. får man alltid fryst medlemskapet ved fremvisning av legeattest.

Nytt tilbud fra 15.02.16: Kun 399,-/mnd for 12 mnd. løpende kontrakt, og halv innmeldingsavgift (400,-).

Tilbudet gjelder fullstidsstudenter/skoleelever mellom 16 og 30 år. Husk å ta med deg gyldig skole- eller studiebevis. Ungdom under 18 år må ha underskrift av foresatte.

Har du barn mellom 12 & 15 år?

Da har vi en nyhet til deg!

For kun 99,-/mnd kan du nå henge ditt barn på din kontrakt, slik at de kan være med på gruppetimer.

NB! Gruppetimene som gjelder barn mellom 12 og 15år er spesielt merket med stjerne.

10 dagers pengene-tilbake-garanti
Vi har 10 dagers pengene-tilbake-garanti fra datoen du har tegnet kontrakt. Det vil si at du kan si opp medlemskapet de første 10 dagene hvis du ikke er fornøyd. Du har dessuten 1 års prisgaranti på medlemskapet.
Gratis prøvetime
Start gjerne med en gratis og uforpliktene prøvetime! Ring resepsjonen på telefon 33 34 59 00, eller bestill gratis prøvetime her…

Active: 3000 m2 trening & velvære:

 • trening i 8 avdelinger
 • utendørs bootcamp i sommer
 • gratis treningsveiledning
 • fri tilgang til badeland
 • gratis bading for medlemmers barn 0 til 16 år (inntil 2 egne barn pr. medlemskontrakt)
 • gratis barnepass medlemmers barn 3 mnd. til 6 år
 • gratis lekejungel
 • gratis parkering
 • egne tilbud for familier, studenter og seniorer!

Studentmedlemskap

For deg som er 100% skoleelev eller student får du redusert månedsavgift og halv innmeldingsavgift på Active Family.

Bestill gjerne en gratis og uforpliktende prøvetime
på telefon 33 34 59 00 eller på vårt kontaktskjema her…. 

Seniormedlemskap

Er du pensjonist eller trygdet får du redusert månedsavgift og halv innmeldingsavgift på Active. Vi har et bredt tilbud til deg som trenger litt roligere trening på grunn av skader, og for deg som har passert «middagshøyden».

Tirsdag og torsdag formiddag
Hver tirsdag og torsdag formiddag er timene i sal tilrettelagt for deg som trenger litt roligere aktivitet, men som har mål om å opprettholde og forbedre kondisjon, styrke og bevegelighet.

På tur med seniortrimmen
Seniortrimmen har en lang historie på Active, hvor det sosiale er like viktig som helsebringende trening. Etter treningen møtes man gjerne i sitteområdet med et rundstykke og kaffe. Seniorene møtes også til turer og arrangementer utenom senteret. Et par ganger i året arrangerer Active både dagsturer og flere dagers turer for seniorgruppa. Til jul er det julebord og kåring av «årets seniortrimmer», og til sommeren er det sommeravslutning med hyggelig samvær.

Medlemskap eller pr. gang
Man kan være medlem ved Active og bruke alle tilbudene så mye man vil, eller man kan løse pr. gang billett som inkluderer en halvtimes seniortrim, en tur i Badeland og gratis kaffe.
Bestill gjerne en gratis og uforpliktende prøvetime
på telefon 33 34 59 00 eller på vårt kontaktskjema her…. 

Bedriftsmedlemskap

Trening gir lavere sykefravær og mer overskudd på arbeidsplassen. Active har rabattert medlemskap og fleksible betalingsordninger for bedrifter som ønsker å tilby de ansatte trening.

En vinn-vinn situasjon for bedriften
Det er vel dokumentert at trening har mye å si for den enkelte arbeidstakers helse og trivsel. Vi oppsummerer noen av fordelene med at de ansatte har et medlemskap de benytter jevnlig:

 • lavere sykefravær
 • mer overskudd og høyere yteevne
 • en mer attraktiv arbeidsplass for potensielle arbeidstakere

Besøksrapport
Active Family tilbyr alle bedrifter som tegner bedriftsavtale en gratis besøksrapport, det vil si en oversikt som viser hvor ofte de ansatte benytter tilbudet. Dersom bedriften velger å sponse en ansatt avhengig av hvor mye han/hun benytter medlemskapet, kan man altså holde god oversikt over dette.

Fleksible ordninger
Man kan tenke seg flere ordninger i forhold til et bedriftsmedlemskap. Dette er tre alternative modeller:
1. Ansatt betaler hele medlemskapet selv
2. Bedriften sponser deler av medlemskapet
3. Bedriften sponser hele medlemskapet

Ulike betalingsmodeller

Active er fleksible i forhold til hvordan bedriftsmedlemskapet betales. Men vanlige modeller er:

 • Active sender faktura kvartalsvis for alle ansatte som har abonnement. Så gjøres eventuelt dette opp internt i bedriften med de ansatte. Her brukes gjerne besøksrapporten til å fordele kostnad på den enkelte.
 • Sender delfaktura til bedriften mens den ansatte trekkes sin del automatisk gjennom vår autogiroordning.
 • Ansatte trekkes automatisk gjennom vår autogiroordning, og får evt. tilbakebetalt av bedriften.

 

Få et tilbud!
Det er Berit Fagereng som er bedriftsansvarlig hos oss. Kontakt henne på berit.sofie@activefamily.no og få et tilbud til din bedrift!

Barn gratis

Alle som er hovedmedlemmer hos oss kan ta med inntil 2 egne barn under 16 år per kontrakt til GRATIS bading! Se betingelsene under.

Active Family ønsker å gi deg et enda mer komplett familietilbud:

Medlemmers barn under  16 år  får gratis tilgang til Badeland alle dager hele året. Tilbudet gjelder inntil 2 barn per kontrakt, og hvor voksen/forelder har 12 mnd. hovedmedlemskap (kontant eller autogiro).
Viktig: I Badeland må man være 10 år OG svømmedyktig for å bade alene. Derfor vil alle medlemmers barn som har fylt 10 år og er svømmedyktig få eget medlemskort slik at de kan benytte tilbudet uten foreldre til stede.

Samtidig minner vi om følgende tilbud som angår medlemmer med barn:

 • Medlemmers barn 3 mnd. til 6 år (frem til de fyller 7 år) kan benytte gratis barnepass til bestemte tider.
 • Medlemmers barn 7 til 10 år kan benytte Lekeland gratis på eget ansvar.
 • Gravide får fryst sitt medlemskap inntil 3 mnd. etter termindato. Ved sykdom av varighet utover 1 mnd. får man alltid fryst medlemskapet ved fremvisning av legeattest.
 • Medlemmers barn kan begynne å benytte gruppetrening fra fylte 13 år, men må da tegne familiemedlemskap
 • Fra fylte 15 år kan barna også benytte apparatavdelingen, men må da tegne familiemedlemskap.

 

Treningsveiledning

Active Family har høyt kvalifiserte treningsveiledere som står klare til å hjelpe deg i gang.

Som medlem på Active Family kan du bestille gratis time med Treningsveileder. Kontakt en av våre dyktige PT instruktører for tettere oppfølging og mer målrettet trening.

Våre Treningsveiledere er også tilgjengelig for alle salgs spørsmål som vedrører treningen. Ser du en av dem på jobb, så ikke nøl med å ta kontakt.

Våre Treningsveiledere har alle relevant utdannelse innen idrett, fysioterapi eller fitness. Så hos oss kan du føle deg i de beste hender.

Trening på Active kan starte med en gratis og uforpliktende prøvetime med Treningsveileder. Du kan bestille en prøvetime eller en omvisning her på websidene, eller ringe oss på telefon 33 34 59 00.

Føler du behov for jevnlig en-til-en oppfølging, så er våre personlige trenere tilgjengelig for deg.