Personlig trener

Active Family har høyt utdannede personlige trenere. En PT kan være nyttig for å komme godt i gang med trening dersom det er lenge siden du har trent, eller i perioder du ønsker å «pushe» deg selv til å nå dine mål.

Våre personlige trenere er der for å motivere og pushe deg når det trengs!

En personlig trener, også kjent som bare “PT”, er din treningspartner som hjelper deg til å nå dine mål. Han eller hun vil lage et tilpasset program, være tilstede under dine treningsøkter, og veilede og “pushe” deg slik at du kommer dit du vil.

Våre personlige trenere har alle høye faglige kvalifikasjoner, og er spesialisert innenfor forskjellige fagområder. Vi har enkelttimer og klippekort.

Våre Personlige trenere

Linda Krasniqi

Linda i full fart

Linda har utdanning i Fitness ved Active Education.  Personlig trener utdanning. Ernæring og Kostholdsveiledning.Hun er også sertifisert AKTIV-instruktør.

I tillegg har Linda gruppetimer her på Active.

Bodil Mundal

Kva kan eg tilby?

Som din personlege trenar kan eg tilby trening som setter deg og dine mål i fokus. Treningsøktene vil verta tilrettelagt etter dine ynskjer, erfaringar og forutsetnadar. Mitt mål er at du skal sitja igjen med ein god følelse etter ei treningsøkt. Eg vil alltid vera tilgjengeleg på epost og telefon. Eg kan og tilby kostholdsveiledning dersom det er eit ynskje.

Erfaring

● 10 års erfaring med styrketrening

● Gruppeinstruktør, Spinning og BodyPump

● Trening​ og graviditet

● Opptrening etter sjukdom

Spesialitet

● Funksjonelt trening

●  Muskelstyrke og muskelvekst

● Mobilitet

●  Teknisk

 

Utdannelse og kurs

● Bachelor i friluftsliv og idrett

● Fitness, høgskulen i Sogn og fjordane

● Faglærer kroppsøving

● Personlig trenar, akademiet for personlig trening

Kontakt info

● E-post bodil@activefamily.no

● Tlf 959 62 987

 

Muskelvekst,​ ​progresjon​ ​og​ ​variasjon
Teknikk​ ​og​ ​utførelse
Kosthold, Funksjonell​ ​trening

Våre treningsveiledere

Våre treningsveiledere er alltid her for å hjelpe deg.

Bodil Mundal

Bodil har solid utdannelse med grunnfag i rekreasjon- og helsefremmende arbeid, Fitness-studiet  og en bachelor i friluftsliv. Hun er også faglærer i kroppsøving. Bodils treningsmessige bakgrunn er innenfor både fotball og styrketrening. Hun er også gruppetrener i spinning og BODY®PUMP.

Linda Krasniqi

Linda i full fart

Linda har utdanning i Fitness ved Active Education.  Personlig trener utdanning. Ernæring og Kostholdsveiledning.Hun er også sertifisert AKTIV-instruktør.

Stian

Stian har Bachelor innen idrett helse og ernæring. Og har kurs og kompetanse som personlig trener.Har drevet med Idrettslig bakgrunn med fotball, ski og rulleski. Han er også personlig trener her ved Active Family.

Lasse Fagereng

Lasse Fagereng er et kjent fjes for mange av kundene. Som sønn av eiere Arill og Berit Fagereng, har han nærmest vokst opp på senteret. Lasse har tatt personlig trener utdannelse i USA, og har gjennom flere år både fungert som personlig trener og treningsveileder på Active. Høsten 2012 har han tatt over ansvaret for styrke- og kondisjonsavdelingene etter Anne Brosø.