[vc_row type=»vc_default» css=».vc_custom_1535731080871{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 60px !important;}»][vc_column][ultimate_heading main_heading=»Senior medlemskap» heading_tag=»h1″ spacer=»line_with_icon» spacer_position=»bottom» line_height=»3″ line_color=»#92eb4f» icon=»Defaults-group» icon_size=»32″ line_width=»120″ spacer_margin=»margin-bottom:60px;»][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row type=»vc_default» full_width=»stretch_row» css=».vc_custom_1519069712122{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 100px !important;background-color: #f9f9f9 !important;}»][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]Er du pensjonist eller trygdet får du redusert månedsavgift og halv innmeldingsavgift på Active. Vi har et bredt tilbud til deg som trenger litt roligere trening på grunn av skader, og for deg som har passert «middagshøyden».

Tirsdag og torsdag formiddag
Hver tirsdag og torsdag formiddag er timene i sal tilrettelagt for deg som trenger litt roligere aktivitet, men som har mål om å opprettholde og forbedre kondisjon, styrke og bevegelighet.

På tur med seniortrimmen
Seniortrimmen har en lang historie på Active, hvor det sosiale er like viktig som helsebringende trening. Etter treningen møtes man gjerne i sitteområdet med et rundstykke og kaffe. Seniorene møtes også til turer og arrangementer utenom senteret. Et par ganger i året arrangerer Active både dagsturer og flere dagers turer for seniorgruppa. Til jul er det julebord og kåring av «årets seniortrimmer», og til sommeren er det sommeravslutning med hyggelig samvær.

Medlemskap eller pr. gang
Man kan være medlem ved Active og bruke alle tilbudene så mye man vil, eller man kan løse pr. gang billett som inkluderer en halvtimes seniortrim, en tur i Badeland og gratis kaffe.

For priser og mer info klikk her: https://activefamily.no/bli-medlem/

Bestill gjerne en gratis og uforpliktende prøvetime
på telefon 33 34 59 00 eller på vårt kontaktskjema her…. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_single_image image=»2167″ img_size=»large»][vc_single_image image=»2195″ img_size=»large»][vc_single_image image=»780″ img_size=»large»][vc_single_image image=»554″ img_size=»large»][/vc_column][/vc_row][vc_row type=»vc_default» full_width=»stretch_row» equal_height=»yes» content_placement=»middle» css=».vc_custom_1535730632322{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 45px !important;background-color: #26cdff !important;}»][vc_column][vc_row_inner content_placement=»middle»][vc_column_inner width=»2/3″][vc_column_text] Fortsatt usikker? Få en gratis prøvetime! [/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]