Gruppetrening

Active Family har et variert gruppetreningstilbud i fire saler og ett basseng, som bør dekke ethvert behov! For å sikre at alle får plass på timene har vi påmelding via web, app’er til smarttelefon eller terminal på senteret.

Kursbeskrivelse

Active har fire saler og en rekke ulike kurs. Her finner du alt fra rolig body & mind-trening til full fres med beinhard stasjonstrening! Under ser du korte beskrivelser på alle våre gruppetreningstilbud:

1 – Lett koordinering  2- Moderat  3 – Krevende  * ingen hopp

ROLIGE TIMER…………………………………………………………

Rolig time med lett koordinering

Intro YOGA* – Introduksjon til yoga. Fungerer som forkurs til nivå 1. Grundig gjennomgang av teknikk. Kort avspenning.

Rolig time med lett koordinering

YOGA 1* – For nybegynnere og øvede. Solhilsen A og B, stående og sittende og avspenningsøvelser. Fokus på flow og noe individuell oppfølging.

 

LETT INTENSITET…………………………………………………………… 

Lett intensitet og lett koordinering

SENIORTRIM* – Dette er en halvtimes lett trening for “godt voksne”. Vi legger vekt på å beholde god styrke og bevegelighet i kroppen.

Lett intensitet og lett koordinering

VANNAEROBIC* – Effektiv trening i vann, hvor mange av øvelsene fra aerobic brukes for å få god treningseffekt uten å belaste kroppen for mye. Passer for alle. Les mer her…

Lett intensitet og lett koordinering

CORE m/ball* – Styrke og balanse med vekter og baller. Vi avslutter med god uttøyning og avspenning.

 

MIDDELS INTENSITET…………………………………………………

Middels intensitet og lett koordinering

Bungee-Training er et enkelt, funksjonelt og morsomt trenins- konsept med bruk av strikk. Det er en komplett treningsøkt som utfordrer utholdenhet, hurtighet, spenst og styrke – der hele kroppen blir utfordret!

Krønsj O2 Low er en time med 30 minutter kondisjon og 30 minutter basis styrke med enkle og effektive bevegelser. Pulsstruktur som gir god kondisjonseffekt. Timen er intervallpreget med moderat intensitet. Fullt fokus på maks treningseffekt. Logisk bygget opp med konkret mål om å jobbe opp kondisjonen og treningsgrunnlaget til den enkelte deltaker. Avsluttes med avspenning og strekk.

MRL* – Time som passer for alle. Enkel oppvarming etterfulgt av oppstrammende styrketrening spesielt for mave, rumpe, lår.

Middels intensitet og moderat koordinering

KRØNSJ FØNK – Kondisjonstrening inspirert av hip hop, raggae, street og house. Er du glad i å danse og ikke redd for å bli svett er dette timen for deg. Ingen vanskelige trinn og tellinger, her er det bevegelsen som teller!

 

HARD INTENSITET…………………………………………………..

Hard intensitet med moderat koordinering
Corebar Strong! Signaturen til Corebar Strong™ er at det er en 30 minutts ren Core & Styrke time. Denne tøffe, men lekne timen, er designet så du blir sterk fra innsiden og ut, med effektive øvelser som vil utfordre styrken, mobiliteten og stabiliteten i hele kroppen.

BODYATTACK™ – er en enkel, høyintensiv intervalltrening med aerobic-øvelser, kombinert med styrke og stabilitetsøvelser. BodyAttack er kardio-trening for økt styrke og utholdenhet. Energiske instruktør og kraftfull musikk motiverer alle til å nå sitt mål, enten du er nybegynner eller aktiv utøver.
active_family_gruppetren_rod_1.png

BOOTCAMP – intervalltrening basert på stasjoner med TRX, kettlebells, Synrgy 360, step-kasser, boksesekk mm. Timen starter med en kjapp gjennomgang av dagens stasjoner, deretter kjøres kort oppvarming før selve intervalltreningsøkten. Vi garanterer at du vil se resultater etter regelmessig Bootcamp-trening over en 4-6 ukers periode. Les mer her…

 

NIVÅ TILPASSES INDIVIDUELT………………………………………..

Nivå tilpasses individuelt. Lett koordinering.
BODYPUMP™* – Tradisjonelle styrkeøvelser med mange repetisjoner som øker muskelstyrken og forbrenningen. Her tilpasses nivået individuelt etter hvor mye vekter du legger på. Energisk og effektiv time med drivende musikk.
Nivå tilpasses individuelt. Lett koordinering.

TRX 30* – Effektiv stryketreningstime i slynger. Fokus overkropp. Jobbing i 3 x 30 sek pr. øvelse. Kan kjøres for seg selv, eller kan passe å kombinere med en sykkeltime eller en annen type kondisjonstime før eller etter.

 

Nivå tilpasses individuelt. Lett koordinering.
CYCLE* – Underholdende gruppetrening på sykkel hvor nivå tilpasses individuelt. “Kortintervall” har intervaller på inntil 4 minutter. “Langintervall” har intervaller på 5 – 15 min. “4×4” har fire intervaller på 4 minutter. Dette er ideell trening for å øke oksygenopptaket. “Landeveissykling 90+” er en lengre økt, godt egnet for deg som vil ut å sykle til våren. Alle timer merket med hjertesymbol kjører pulssystemet Activio (frivillig). Her kan du anonymt følge egen puls på skjermen foran og se hvilken treningssone du ligger i.  Les mer om dette her…

SPESIELLE TILBUD……………………………………………..
Samarbeidspartnere til Active Family

GRAVID I BASSENG – Trening for gravide i basseng med fysioterapeut fra Active Mamma. Deltakelse krever rekvisisjon fra lege. Info og påmelding til kristin@activemamma.no. Gratis bassengavgift for medlemmer, selvfølgelig! Les mer om Active Mamma her…
Samarbeidspartnere til Active Family

BASSENGTRENING – Trening for deg med muskel- og skjelettlidelser med rekvisisjon fra lege. Ledes av fysioterapeut fra Active Fysioterapi. Info og påmelding til Active Fysioterapi på telefon 33 32 36 70. Gratis bassengavgift for medlemmer, selvfølgelig!

 

Gruppetrening er trening med instruktør til musikk. Dette er supert for deg som ønsker en effektiv og morsom treningsøkt, hvor motivasjonen overlates til en av våre dyktige instruktører.

Fire saler til gruppetrening
Active har fire saler til gruppetrening. Sal 1 ligger i 1. etasje og er sykkelamfiet vårt med plass for inntil 35 deltakere. Her integrerer vi film med løypeprofiler mens vi sykler. Vi har nye Stages sykler og VismoX puls og watt system. Systemet har egen app for både iPhone og Android, slik at du kan ta med informasjonen om din trening hos oss hjem. Sal 2 ligger i 2. etasje og er hovedsalen for gruppetrening. Vår nyoppussede sal i 3. etasje har funksjonell trening som hovedfokus. Sal 3 har Life Fitness Synrgy 360 XL apparat med tilleggsutstyr, og i sal 4 har vi bla. TRX. De to salene kombineres når man for eksempel kjører timer i Bootcamp.

Bassengtrening
Vi bruker bassenget i Badeland til VannAerobic to ganger i uken i høysesongen. Trening i vann gir minimal belastning på leddene samtidig som treningen er svært effektiv. Her ledes du av dyktige instruktører med fengende rytmer fra bassengkanten. Vi har også dyktige fysioterapeuter fra Active Fysioterapi som kjører bassengtrening hos oss for deg som har rekvisisjon. Unn deg litt sommer hele året!

Bootcamp

Liker du hardtrening? Da må du prøve Bootcamp! Vi benytter de to nye salene i 3. etasje. Her kjøres dagens WOD (Workout of today). Det betyr at du sannsynligvis får en ny kombinasjon av øvelser hver gang du kommer.

Bootcamp er intervalltrening basert på stasjoner med TRX, kettlebells, Synrgy 360, step-kasser, boksesekk mm. Timen starter med en kjapp gjennomgang av dagens stasjoner, deretter kjøres kort oppvarming før selve intervalltreningsøkten.

Våre instruktører leder treningen uten selv å delta, men går rundt og passer på at alle utfører øvelsene riktig, og «pusher» deg når det trengs. Instruktøren passer også klokka med riktig antall sekunder jobbing, og deretter et gitt antall sekunder pause, eller bytte til neste stasjon.
Vi garanterer at du vil se resultater etter regelmessig Bootcamp-trening 1-2 ganger per uke over en 4-6 ukers periode. Kombiner gjerne med et par andre økter av typen utholdenhetstrening og ren styrketrening i løpet av uken.

Train hard or go home:-)

Sjekk ut timeplanen her…

Landeveissykling 90+

Bli med en hyggelig gjeng på landeveien i sommerhalvåret! Hver mandag kan du bli med på terrengsykling på Nøtterøy og Tjøme! Gruppa utforsker spennende skogsterreng på øyene våre.

Gruppa ledes av Roar.

Meld deg inn i Team Active på Facebook. Innmeldingen er uforpliktende, Facebook-gruppa vil kun fungere som en informasjonskanal. Her avtaler vi oppmøtested fra gang til gang. Varighet på sykkelturen er cirka 2 timer. Man må ha kjøpt klippekort/drop-in billett eller være medlem ved Active for å bli med på treningene mandag og onsdag. Spørsmål retter du direkte til Roar på Facebooksiden vår.

Velkommen!

Just Dance

Just Dance er en dansetime inspirert av jazzdans og street dance / hip hop med enkle trinn og flere repetisjoner. Vi tar med styrkeøvelser for mage, rumpe og lår, trinn over gulvet og avslutter timen med uttøying.

VannAerobic

Trening i vann er gir minimal belastning på rygg, hofter og knær. På Active Family bruker vi bassenget i Badeland til VannAerbic-trening to ganger i uken med våre dyktige og erfarne instruktører Lisa og Sissel.

VannAerobic er en time som passer for alle, og spesielt godt for deg som har problemer med rygg, hofter, knær osv. Timen er dessuten en super time for deg som ikke har trent på en stund

Her ledes du av instruktør til fengende musikk og med øvelser inspirert av tradisjonell aerobic, men tilpasset trening i vann.

Våre blide og erfarne instruktører Lisa og Sissel har undervist i VannAerobic i en årrekke, og tar godt vare på deg!
Du kan kjøpe drop-in (prisen blir refundert dersom du tegner medlemskap innen en uke), klippekort eller tegne medlemskap.Se hele vår prisliste her…

Våren 2015 er det VannAerobic

Mandager kl. 11.15
Fredager kl. 10.15

Varighet 55 minutter

Sjekk resten av de 60 timene på timeplanen vår her…

TRX suspension training

TRX er et slyngetrening system der man bygger styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet i funskjonelle øvelser. Her utnytter du din egen kroppsvekt for å skape motstand mens du trener og har dermed muligheten.

Laget av US Navy SEALs og utviklet av Fitness Anywhere, Suspension Training en revolusjonerende metode der du bruker din egen kroppsvekt som vekt.
Enkelt og raskt fester du det bærbare TRX båndet, og deretter kan du trygt utføre hundrevis av øvelser.
TRX er det mest allsidige treningsutstyret som finnes, det er et komplett treningssystem.